4:e advent

Javisst det hade ju jag glömt bort såklart, så vi tände fjärde ljuset igår vid 23.30 tiden men vadå då har vi ju iaf tänkt de!
Min kära dotter har kommit¨på att man kan vända på dygnet, så nu är hon vaken fram till 2 på natten, eller ja hon småsover lite, sen sover hon till 9 o äter o somnar om sen sover hon till runt kl 13.00.
Men de ska de bli ändringar på, får helt enkelt "slita" upp henne när hon vaknar första gången, eller iaf tidigare än ett.
Idag gick vi upp kl 10 så kanske hon somnar lite tidigare ikväll (förhoppningsvis)

Vaccin

Javisst, anledningen till att vi gick upp vid tio imorse var för att vi skulle iväg kl 11.30 till BVC, Nova skulle få sitt allra första vaccin, först blev det vägning som låg på 5665 g o sen har hon växt hela 2 cm sen den 5 december, så nu är hon 62 cm lång, 12 cm sen hon föddes, Herregud va de ska gå fort, nästan tur att man har ett kräkbarn då, så man hinner använda alla kläderna. Sen hade huvudomfånget växt en hel cm så nu är hon 39,5 runt om huvudet.
Sen ni jäklar var det dags, o fy helvete, de vill helst aldrig mer vara med om mer, de gjorde sååååå ont i mammahjärtat, hon började skrikagråta så där så man VERKLIGEN hörde att de här gör ont, o gud då kom de allt en liten tår på mamma oxå som satt med ryggen mot (man inte se sprutor då ja svimmar), tur va så var pappa med, annars vet ja inte hur de hade gått, usch o fy stackars liten, de gjorde jätteont på henne.
Så nu på kvällen är hon lite febrig, hon fick alvedon förut, så sov hon en liten stund o nu ligger hon här på golvet brevid mej o är ganska nöjd, lite gnälligt är de allt.
Så nu ska mamma ta o ge henne lite mat, börjar bli hungrig mitt lilla hjärta..

Skriver mer sen, o någon bild kanske...

Puss O Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0